Ergobaby Omni 360 Antimicrobiële Alles-In-Één-Draagzak: Grey Diamonds

€ 179,90

Ergobaby Omni 360 Antimicrobiële Alles-In-Één-Draagzak
Grey Diamonds

€ 179,90
Gratis verzending vanaf 55 € aankoop

Voor dat extra beetje hygiëne. Onze Omni 360-alles-in-één-draagzak, die geschikt is voor pasgeborenen, is gemaakt van een zachte antimicrobiële stof die is voorzien van een extra hygiënische beschermlaag*. Onze Omni 360 kan nog steeds in alle draagposities worden gebruikt, en de zachte, knusse stof van 100% katoen zorgt voor optimaal comfort. Omni 360 groeit met de baby mee van week 1 tot 48 maanden en biedt een perfecte pasvorm voor alle ouders. Elke antimicrobiële draagzak wordt geleverd met een gratis bijpassend antimicrobieel mondkapje voor volwassenen.*

 • Zachte antimicrobiële stof voor extra hygiënische bescherming*
 • De zachte, knusse stof van 100% katoen zorgt voor optimaal comfort
 • Ergonomisch, uw kind kan rondkijken
 • Instelbaar van pasgeborene tot peuter
 • Lendensteun voor extra rugcomfort
 • Elke antimicrobiële draagzak wordt geleverd met een gratis bijpassend antimicrobieel mondkapje voor volwassenen*
 • 10 jaar ErgoPromise garantie
 • Voor verdere vragen kunt u terecht op onze FAQ-pagina

* De babydraagzakken en mondkapjes van Ergobaby bieden noch de drager noch het kind antimicrobiële, antibacteriële of antivirale bescherming.

weight range icon 3,2-20kg
machine washable icon In de machine wasbaar op 30 °C
breastfeed in carrier icon Je kan borstvoeding geven in de drager
anti-microbial icon Antimicrobiële
Gratis verzending vanaf 55 € aankoop
Antimicrobial

Voor dat extra beetje hygiëne.

De zachte antimicrobiële stof zorgt voor een extra hygiënische beschermlaag* tussen het kindje en de stof.

De veilige en duurzame antimicrobiële beschermlaag neutraliseert bacteriën die nare geurtjes verspreiden. De draagzak behoudt langer zijn frisse geur.

De stof is niet giftig en niet irriterend. De stof is EPA-geregistreerd en goedgekeurd door de International Oeko-Tex® Association.

* De babydraagzakken van Ergobaby bieden noch de drager noch het kind antimicrobiële, antibacteriële of antivirale bescherming. 


ErgoPromise Lifetime Guarantee

Draag uw baby onbezorgd en met alle vertrouwen. Van het materiaal tot de afwerking, wij staan achter onze producten. Als u een productiefout of materiaaldefect aantreft, zullen wij uw draagzak of onderdeel kosteloos vervangen. Dat is de ErgoPromise.

Babydrager voor alle draagposities

Alle draagopties die u nodig hebt voor uw groeiende baby

Mom using Omni 360 Front Carry Forward Facing
one
Op de buik, met het gezicht naar u toe
~0+ Maanden
Mom using Omni 360 Front Carry Forward Facing
two
Op de buik, met het gezicht van u af
~5+ Maanden
Mom using Omni 360 Side Carry
three
Dragen op de heup
~6+ Maanden
Mom using Omni 360 Back Carry
four
Op de rug
~6+ Maanden

Perfecte pasvorm - Eindeloos veel opties

Geschikt voor pasgeborenen
Lendenondersteuning & Kruisbare schouderriemen
Afneembaar opbergzakje
Babykap voor privacy en zonbescherming (UPF 50+)
Ergonomisch in alle posities (M-positie)
Anti Microbial
Antimicrobiële
De Omni 360-babydraagzak is door het Internationaal Instituut voor Heupdysplasie (IHDI) erkend als “heupgezond” product.

FAQ’s

 1. Waarmee is de stof antimicrobieel gemaakt?
  De stof is behandeld met een zilverionmiddel. Zilver wordt al sinds mensenheugenis toegepast in onder andere de gezondheidszorg, levensmiddelenconservering en waterzuivering vanwege zijn effectieve en langdurige antibacteriële werking. Zilver heeft inherent antimicrobiële eigenschappen. Zilver is een veelgebruikt antimicrobieel middel, omdat het veilig is voor mensen, langdurig werkzaam is, en de groei van een brede variëteit aan micro-organismen tegengaat.
 2. Welke delen van de draagzak zijn gemaakt van de antimicrobiële stof?
  Bij de katoenen Omni 360-draagzak zijn de zachte binnenvoering, de dijsteunen en de hoofd-en-neksteun gemaakt van de antimicrobiële stof. Bij de Omni 360-draagzak van Cool Air Mesh is de hoofd-en-neksteun gemaakt van de antimicrobiële stof. De onderdelen waar de antimicrobiële stof is toegepast, zijn eenvoudig te herkennen aan het lichtgrijze diamantenpatroon.
 3. Kunnen baby’s er veilig op sabbelen?
  Stoffen die zijn behandeld met onze antimicrobiële technologie, zijn pH-neutraal, niet giftig, niet allergeen en niet irriterend voor de huid. De International Oeko-Tex® Association heeft vastgesteld dat onze technologie niet schadelijk is voor de menselijke gezondheid en voldoet aan de vereisten voor ‘Klasse I’-certificering (veilig voor baby’s). Met onze technologie komen de zilverionen uitsluitend vrij wanneer dat nodig is. Wanneer de ionen in contact komen met de huid, wordt de microflora (met ‘goede bacteriën’) niet aangetast.
 4. Beschermt deze technologie mijn baby tegen corona?
  De antimicrobiële zilveriontechnologie is niet getest of goedgekeurd door de Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) in verband met mogelijke bescherming tegen corona.
 5. Wordt de antimicrobiële beschermlaag er op den duur niet uitgewassen?
  Deze technologie maakt gebruikt van zilverionen en niet van zilverdeeltjes die in de stof zijn opgenomen. Het materiaal wordt op den duur weliswaar weggespoeld, maar na vijftig wasbeurten zorgt de beschermlaag er nog steeds voor dat meer dan 90% van de bacteriën wordt verwijderd. Neem onze reguliere onderhoudsinstructies in acht, was de draagzak met koud water in de machine en droog de draagzak aan de lijn of op een lage temperatuur in de wasdroger.  Maak sowieso nooit gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen met optische witmakers.
 6. Is de technologie veilig voor het milieu?

  Deze technologie maakt gebruikt van zilverionen en niet van zilverdeeltjes die in de stof zijn opgenomen. Daardoor is de beschermlaag afbreekbaar, niet-persistent, niet-accumulerend, herbruikbaar, recyclebaar en/of vernietigbaar, zodat het materiaal minder lang of geheel niet in het milieu achterblijft.

  Dankzij de antimicrobiële laag kan de draagzak langer tussen twee wasbeurten worden gebruikt. Hierdoor wordt er minder afvalwater geproduceerd, wat gunstig is voor het milieu.

Reviews

Schrijf uw eigen recensie
You're reviewing:Ergobaby Omni 360 Antimicrobiële Alles-In-Één-Draagzak: Grey Diamonds