Meld u aan voor de Ergobaby nieuwsbrief en ontvang 10€ korting* op uw volgende bestelling. *Uitgesloten van de korting zijn Aerloom draagzakken en SALE-producten.

Little Big Change x Ergobaby

Van 1 februari tot 30 april , werkt Ergobaby samen met Little Big Change om u een aantal geweldige verrassingen te bieden.

Little Big Change is een ecologisch verantwoord merk dat vandaag voor je baby zorgt en de wereld respecteert waarin hij morgen opgroeit.

Zij bieden een compleet assortiment babyluiers en gezonde producten, zonder schadelijke stoffen en gemaakt van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. Alles geleverd volgens jouw wensen dankzij een flexibel en vrijblijvend abonnement.

Hun waarden komen overeen met de onze, een samenwerking was een voor de hand liggende keuze.

Gedurende 3 maanden maakt u kans op mooie prijzen. Inderdaad, voor elke bestelling geplaatst op Ergobaby.be van 1 februari tot 30 april 2022, ontvangt u een promo code van 2x15€ geldig op de Little Big Change website* (15€ op de 1ste en 2de box) en u neemt automatisch deel aan de maandelijkse trekking** waarmee u de volgende Little Big Change prijzen kunt winnen

  • Een abonnement voor 4 maanden luiers (216€)
  • Een abonnement voor 1 maand luiers + een verzorgingslijn (80€)
  • Een abonnement voor 1 maand luiers (54€)

Wacht niet langer en bestel nu!

*Aanbieding geldig van 01/02 tot 30/04/2022 voor alle aankopen gedaan op ergobaby.be tijdens deze periode. De code is geldig op uw eerste en tweede doos en kan niet worden gecombineerd met een andere code. Geldig voor alle producten op de website Little Big Change.

**De trekking staat open voor inwoners van van Frankrijk, België en Nederland, die een bestelling hebben geplaatst op de websites ergobaby.fr, ergobaby.be of ergobaby.nl. Door een bestelling te plaatsen, worden mensen automatisch opgenomen in de Little Big Change-prijsvraag en gaan zij akkoord met de deelnemingsvoorwaarden van de merken. Het spel is geldig van 01.02.22 12:00 tot 30.04.22 23:59.