Ergobaby 360 Draagzak – Cool Air Mesh Geboortepakket: Carbon Grey

Ergobaby 360 Draagzak – Cool Air Mesh Geboortepakket

€ 149,90
inclusief BTW

Combineer onze bekroonde 360-babydraagzak met een gebruiksvriendelijk verkleinkussen en u bent klaar voor de grote en kleine avonturen van elke dag.

 • Lichtgewicht drager geheel van ademende mesh
 • Ergonomisch, uw kind kan rondkijken
 • Brede heupband voor extra rugsteun
 • Lendensteun voor extra rugcomfort
 • ErgoPromise Lifetime Guarantee
weight range icon 3,2-20kg
machine washable icon In de machine wasbaar op 30 °C
breastfeed in carrier icon Borstvoeding geven met uw baby in de drager
Gratis verzending vanaf 55 € aankoop

Draag uw baby onbezorgd en met alle vertrouwen. Van het materiaal tot de afwerking, wij staan achter onze producten. Als u een productiefout of materiaaldefect aantreft, zullen wij uw draagzak of onderdeel kosteloos vervangen. Dat is de ErgoPromise.

Babydrager voor alle draagposities

Mom using 360 Front Carry Forward Facing
one
Op de buik, met het gezicht naar u toe
~0+ maanden (met verkleinkussen) /
~4+ maanden (zonder verkleinkussen)
Mom using 360 Front Carry Forward Facing
two
Op de buik, met het gezicht van u af
~5+ maanden
Mom using 360 Side Carry
three
Dragen op de heup
~6+ maanden
Mom using 360 Back Carry
four
Op de rug
~6+ maanden

Het perfecte pakket

Kan worden gedragen met het gezicht van u af
Gewatteerde draagdoek rond heupriem
Babykap voor privacy en zonbescherming (UPF 50+)
Gewatteerde schouderriemen
Ergonomisch in alle posities (M-positie)
Inclusief verkleinkussen (3,2-5,5 kg)
Het Geboortepakket (360-babydraagzak plus verkleinkussen) is door het Internationaal Instituut voor Heupdysplasie (IHDI) erkend als “heupgezond” product.

Instructies

Front Carry
Back Carry
Hip Carry
360 Carrier with Easy Snug Infant Insert
Carrier with Easy Snug Infant Insert
Newborn Insert
3 Month Insert
4-6 Month Insert
Ergobaby 360 Carrier -- Front-Outward Carry
Ergobaby 360 Carrier -- Front-Inward Carry
If you have a previous version of the Infant Insert, view instructional videos here

Manuals

Baby Carrier & Infant Insert Instructions - Click Here

360 Baby Carrier Instructions - Click Here

360 Baby Carrier & Infant Insert InstructionsClick Here

FAQ’s

 1. Waarom heb ik een verkleinkussen nodig, en hoe lang moet ik dit gebruiken?
  Onze verkleinkussens zijn zo gemaakt dat je je pasgeborene baby veilig kan dragen vanaf de eerste dag. Het Ergobaby verkleinkussen is ideaal om baby’s tot ongeveer 4 à 6 maanden te kunnen dragen. Het is speciaal gemaakt om het hoofdje en de nek van de baby te kunnen steunen, en zorgt ervoor dat je pasgeborene comfortabel in de draagzak zit. Eens dat je baby zijn hoofdje zelf recht kan houden voor een langere periode, en dat hij zijn beentjes open kan houden, mag je de draagzak zonder verkleinkussen gebruiken. Het verkleinkussen werd gemaakt om samen met je baby te groeien.
  • Het afgerond bovenstuk van de rug- en neksteun mag naar buiten omgedraaid worden om nog meer steun te bieden aan kleine kindjes.
  • Je kan het kussentje is het verkleinkussen gebruiken om je baby er op te zetten. Dit is voor kleine baby’s die hun nek altijd proberen recht te houden, maar die te klein zijn om zich naar voor te bukken als ze in de draagzak zitten, of die graag hoger zitten in de draagzak.
  • Gebruik het rugsteun kussen zonder het kussen voor grotere baby’s dat nog steeds steun nodig hebben aan hun hoofd en nek.
  Alle Ergobaby verkleinkussens kunnen met alle Ergobaby draagzakken worden gebruikt.
 2. Waarom heb ik de Infant Insert nodig en hoe lang moet ik deze blijven gebruiken?
  • Onze Infant Inserts zijn zodanig ontworpen dat je je pasgeboren baby veilig kunt dragen vanaf de eerste dag bij een gewicht van minimaal 7 lbs/3,2 kg en tot de leeftijd van 4-6 maanden. De draagzak is ontworpen om ultiem comfort en ondersteuning aan je baby te bieden, door het hoofd, de nek en rug te ondersteunen en te zorgen dat de baby in de correcte houding in de Ergobaby Carrier is geplaatst. Zodra je baby zijn/haar hoofd langer omhoog kan houden en op een comfortabele manier met de heupen gespreid kan zitten, is het gebruik van de Infant Insert niet meer nodig. De Infant Insert is ontworpen om mee te groeien met je baby.
  • De afgeronde bovenrand van het rug- en nekpaneel kan naar buiten en naar beneden worden geklapt om meer neksteun te bieden voor de kleinere en jongere baby's.
  • Het uitneembare kussen aan de basis van de Infant Insert biedt extra hoogte, ondersteuning en opvulling voor je baby en zorgt voor een natuurlijke zithouding. Voor baby's met een goede controle over het hoofd en de nek en die een verhoging kunnen gebruiken in de draagzak, kan het kussen van de Infant Insert worden verwijderd en direct in de draagzak worden geplaatst zodat je baby erop kan zitten. Dit is ideaal voor kleinere baby's die een sterke en regelmatige controle over het hoofd en de nek hebben (meestal rond de 4-6 maanden), maar ofwel te klein zijn om de knieën te buigen bij het zitten in de draagzak, of hoger in de draagzak willen zitten.
  • Gebruik de rugondersteuning zonder het kussen voor grotere baby's die nog steeds hoofd- en nekondersteuning nodig hebben.
  • Infant Inserts worden afzonderlijk of als onderdeel van de Bundel of Joy verkocht.
  • De Infant Inserts van Ergobaby kunnen gebruikt worden met alle Ergobaby draagzakken.
  • OPMERKING: Baby's groeien en ontwikkelen zich verschillend, zodat hun overgang naar alleen het kussen in de draagzak of zonder Infant Insert in de draagzak meestal plaatsvindt tussen de 4 en 6 maanden. Omdat geen enkele baby hetzelfde groeit of zich ontwikkelt, kun je het beste afgaan op de ontwikkeling van je baby om te beslissen wanneer hij/zij klaar is voor deze overgang.

Reviews 1

Schrijf uw eigen recensie
You're reviewing:Ergobaby 360 Draagzak – Cool Air Mesh Geboortepakket: Carbon Grey
Uw score

Trusted Shops Reviews